Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τιμούν τους αθλητές των Ολυμπιακών του Ρίο

ριο

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, θα τιμήσει τους Χανιώτες αθλητές και τους αθλητές των Χανιώτικων σωματείων που μας έκαναν περήφανους με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι:

Ο Χανιώτης αθλητής, Αντώνης Τσαπατάκης, για τη συμμετοχή & τις σημαντικές διακρίσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην Κολύμβηση.
Η Χανιώτισσα αθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Κολύμβηση.
Ο Χανιώτης αθλητής, Μανώλης Μυλωνάκης για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Υδατοσφαίριση.
Ο Χανιώτης αθλητής, Μιχάλης Αναστασάκης του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στη Σφύρα.
Ο αθλητής Λυκούργος – Στέφανος Τσάκωνας του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (200 μέτρα).
Η αθλήτρια Σοφία Ρήγα του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Μαραθώνιο.
Η αθλήτρια Αλεξία Παππά του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (10.000 μέτρα).
Ο αθλητής Ευθύμης Μήττας του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων «Ο ΒΑΡΔΑΣ» για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Σκήτ.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Προσοχή στην κατανάλωση νερού ενόψει καύσωνα

καύσωνας

Η ΔΕΥΑΗ καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση / κατανάλωση νερού αποφεύγοντας το πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων, λόγω και των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τράβηξε μαχαίρι, μετά το τροχαίο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή