Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζούσε για 20 μέρες με τη σορό της αδελφής του - Της έκανε αυτοσχέδιο τάφο με κουβέρτες και σταυρό

Image
απόγνωση άνδρας
 clock 08:36 | 30/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Πρωτοφανές ήταν το θέαμα το οποίο αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μία 60χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν νεκρή μέσα σε χώρο του διαμερίσματος εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες, βρέθηκε να κείτεται στο πάτωμα σκεπασμένη με κουβέρτες, πάνω στις οποίες υπήρχε ένας αυτοσχέδιος σταυρός που στηριζόταν σε κουρτινόξυλο. Ο αδερφός της είχε επιπλέον τοποθετήσει επάνω της λουλούδια, αλλά και μία εικόνα της Παναγίας. Η εικόνα θύμιζε τάφο.

Όπως αναφέρει το voria.gr, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η 60χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από παθολογικά αίτια.

Ο 56 ετών αδελφός της εκλιπούσας ζούσε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μαζί με το άψυχο σώμα της.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο στις 03:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρική κλινική. Επί μία ώρα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα, με τον 56χρονο να τους εμποδίζει. «Γνωρίζαμε τον άνδρα. Έβγαινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πετούσε αντικείμενα, φώναζε και έβριζε κόσμο», είπε γειτόνισσά του.

Τελικά, μπήκαν στο σπίτι και παρέλαβαν τον 56χρονο, προκειμένου να τον οδηγήσουν σε ψυχιατρική κλινική.

«Μας παραξένεψε η δυσοσμία που επικρατούσε έξω από το διαμέρισμα, είχαμε να δούμε τον αδελφό της γυναίκας περίπου ενάμιση μήνα» δήλωσε γείτονας που έμαθε για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι γείτονες αναφέρουν πως και πριν από δύο εβδομάδες είχαν καλέσει την αστυνομία καθώς και τότε υπήρχε έντονη δυσοσμία, αλλά παρότι έφτασε περιπολικό εν τέλει δεν εισήλθαν στο διαμέρισμα και αποχώρησαν, λέγοντας πως δε μυρίζουν κάτι.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα και σπάνια έβγαιναν από αυτό. Δεν άνοιγαν σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενικό πρόσωπο που ζει στην ίδια πολυκατοικία. Για τον 56χρονο υπάρχουν μαρτυρίες πως πετούσε αντικείμενα σε οχήματα που στάθμευαν κάτω από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έτσι βρέθηκε ο Μπάμπης, ήταν το πρώτο πέρασμα που έκανε το σκυλί – Δεν μυρίζουν ρούχα, μυρίζουν απευθείας τη σορό»

Καντέρ σε Μπάιντεν: Πουλώντας F-16 στον Ερντογάν είναι σαν να τα πουλάς στον ISIS

«Με άρπαξαν από το λαιμό και με χτύπησαν» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τις συμμορίες ανηλίκων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis