Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο πατέρας της 12χρονης που πέθανε ξαφνικά (βίντεο)

Image
κοπέλα
 clock 07:24 | 02/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης. Η μητέρα του παιδιού βρήκε το κορίτσι νεκρό στο κρεβάτι του όταν πήγε να το ξυπνήσει το πρωί. Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Ο ίδιος προσθέτει: «Δεν είχε ιστορικό, έπαιρνε μόνο φάρμακα για σίδηρο γιατί είχε χαμηλό αιματοκρίτη, τίποτα άλλο. Χθες δεν είχε καμία ενόχληση, ούτε είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι. Περιμένουμε ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι με επτά μήνες. Το θέμα είναι ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς και να βρούνε κάτι δεν αλλάζει τίποτα, το θέμα ήταν να μην γίνει».

Ο πατέρας του κοριτσιού περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη. Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο», λέει ο πατέρας του κοριτσιού και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.

«Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως την γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα. Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

 

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή;

Χαλκιδική: Και άλλο άτομο στο "κάδρο" για τον βιασμό της 22χρονης

Αρβελέρ: Η τουρκική φιέστα στην Κωνσταντινούπολη δείχνει ότι η Πόλη δεν ήταν δική τους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis