Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Και άλλο άτομο στο "κάδρο" για τον βιασμό της 22χρονης

Image
Συμμορία στην Θεσσαλονίκη εξάρθρωσε η αστυνομία
 clock 04:29 | 02/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Και σε δεύτερο άτομο στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Αμέσως μετά την καταγγελία του θύματος προχθές Δευτέρα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα την ίδια μέρα, συνελήφθη για την υπόθεση ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας. Ο φερόμενος δράστης, που είναι έγκλειστος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης, εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου η 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού. Όπως, πάντως, λένε από χθες πηγές από το σωφρονιστικό κατάστημα, ο τρόφιμος βρισκόταν υπό επιτήρηση. Επιμένουν, δε, ότι ο τρόφιμος δεν έμεινε μόνος του όσο βρισκόταν στο παράρτημα και κυρίως κατά την ώρα τέλεσης του βιασμού, αλλά και στο ότι ο 56χρονος δεν βρισκόταν σε άδεια.

Χθες στον 56χρονο ασκήθηκε σε βάρος του από την εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες και συμφώνησε στη χορήγηση DNA ώστε, όπως ισχυρίζεται, να αποδειχθεί ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον βιασμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από τους αστυνομικούς να του πάρουν όλα τα ρούχα ώστε να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Ωστόσο, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι προκύπτουν νέα στοιχεία που μπορεί να δημιουργούν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο 56χρονος Αλβανός είναι ο δράστης του βιασμού της 22χρονης φοιτήτριας. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των Αρχών βάζουν στο κάδρο και άλλον ύποπτο, έναν βοσκό που κινείται στην ίδια περιοχή, παρότι δεν έχει -μέχρι στιγμής- εκδοθεί ένταλμα σύλληψης άλλου άνδρα.

H 22χρονη, όπως ανέφερε στη Voria.gr η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου, δέχθηκε πισώπλατη επίθεση, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται στην ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε εχθές στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, η κοπέλα αποδείχθηκε ότι έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη. Οι εξετάσεις της κοπέλας καθώς και το δείγμα DNA -όπως και αυτό του 56χρονου- έχουν αποσταλεί σε εργαστήριο στην Αθήνα και αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: 

Συνέλαβαν γνωστό τράπερ στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή 

Πάτρα - Λέων: «Τα πορίσματα θα αποκαλύψουν όλους τους δράστες του εγκλήματος»

Τραγωδία με 28χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis