Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική και έπεσε από τον 3ο όροφο!

Image
λάρισα ατύχημα
 clock 09:38 | 28/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Άσχημη εξέλιξη είχε ο χθεσινοβραδινός καβγάς μεταξύ δυο οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια Λάρισας καθώς ένας 63χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την εφημερίδα “Ελευθερία”, στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11,  οικογένεια είχε γλέντι για τα βαφτίσια παιδιού.

Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με τη σύζυγό του, οι οποίοι,  ενοχλούνταν από το γλέντι, που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να εισακουστούν.

Image
λάρισα ατύχημα

Βγήκε στο μπαλκόνι για να διαμαρτυρηθεί και έπεσε στο κενό

Τότε, ο 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να επιχείρησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο, στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Ομως για άγνωστους λόγους, παραπάτησε, ίσως έχασε την ισορροπία του…. τελικά  βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.

Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν τον 63χρονο με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο 22χρονος Αντώνης χάρισε ζωή, μέσα από τον θάνατό του...

Κρήτη: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη για χρηματισμό!

Νονά είπε λάθος το όνομα του μωρού σε βάφτιση (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis