Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο του podcast «Rainbow Mermaids» και αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της αποκαλύπτοντας το πλέον ακραίο σκηνικό που έχει κληθεί να διαχειριστεί μπροστά της.
«μπορεί να είχα πολλά όρια, παρόλα αυτά δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος τα ξεπερνάει. Πλην μιας φοράς, που ήμουν με την κόρη μου. Της ανοίγω την πόρτα για να μπει, γιατί ήταν μικρή, 6- 7 χρονών, περνάει μία κυρία και με ρωτάει «η κόρη σας;. «Ναι» της απαντάω και μου λέει το εξής. «Πόσο δυστυχισμένο πλάσμα θα είναι να έχει τέτοιους γονείς». Και ήταν το παιδί μπροστά».
«Έπαθα τέτοιο σοκ που, όπως έκλεισα την πόρτα, έκλεισα και το δάχτυλό μου μέσα. Μελάνιασε για δύο μήνες. Σκεφτόμουν μήπως θα κοπεί κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
Ελένη Μενεγάκη: Σάλος με βίντεο που ανέβασε στο instagram ανήμερα της κηδείας της Βέφας Αλεξιάδου