Η Λένα Μαντά βρέθηκε στην εκπομπή «Νωρίς-Νωρίς» και αναφέρθηκε στην απώλεια του σύζυγού της. Η συγγραφέας εξήγησε πως γράφει καθημερινά και όταν δεν έχει έμπνευση και δεν ασχολείται με το εκάστοτε βιβλίο που ετοιμάζει, αναρωτιέται για το «πού βρίσκεται».
«Εγώ γράφω και τα δικά μου τα βιβλία… σαν τον πρεζόνι. Φτιάχνω καφέ και κάθομαι. Το έχω ανάγκη εκείνη την ώρα. Αν δεν έχω κάτι να γράψω, αισθάνομαι ότι εγώ τώρα πού είμαι; Από τότε που ''έφυγε ο Γιώργος'', είναι επιτακτική ανάγκη. Αυτό που θα βγει τώρα, η “Ελένη Δαρζέντα”, το ξεκίνησα 16 Αυγούστου. Δύο μήνες ακριβώς μετά που έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.
«Σίγουρα δεν κλαίω κάθε μέρα. Δεν κλαις όλη μέρα, αλλιώς δεν μπορείς, αλλά δεν ξέρεις τι θα πυροδοτήσει το κλάμα. Εγώ πέρασα ένα σαββατοκύριακο κλαίγοντας όταν πέθανε η Μαρινέλλα. Με τον Γιώργο μιλάγαμε με τραγούδια από την αρχή της σχέσης μας. Μου είχε γράψει μια κασέτα με τραγούδια, ήθελε να δει τι κουβαλάω εγώ», κατέληξε
Διαβάστε επίσης