14 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Μανώλης Κονταρός ενεπλάκη σε ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη και ο ίδιος συγκλονίζει με την εξομολόγησή του.
«Φοβήθηκα, δεν είναι και το καλύτερο όταν δεν μπορείς να κουνηθείς ξαφνικά και να μπορείς μόνο να μιλήσεις. Ο άνθρωπος έχει μέσα του μία τεράστια δύναμη, που δεν την ξέρει. Είπα πως θα το παλέψω. Μετά από έναν χρόνο, ξανασηκώθηκα. Περπατούσα με πατερίτσες, οι γιατροί μου είπαν να προσέχ. Ενώ μου είχαν πει να προσέχω, έμπλεξα με την δουλειά που ήταν και η μεγάλη μου αγάπη και το ξενύχτι. Μετά κατόρθωσα να κάτσω εκ νέου στο καροτσάκι. Είχα ένα κακό προαίσθημα μία μέρα πριν το ατύχημά μου. Ένιωθα ότι κάτι θα μου συμβεί και το είχα πει σε έναν φίλο μου», ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός.
«Ο άνθρωπος που με τράκαρε δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κάποια στιγμή τον πήρα εγώ τηλέφωνο και του είπα ότι, όταν αποφασίσω, θα τον δω εγώ. Η ζημιά που μου έκανε είναι τόσο μεγάλη που καμία ποινή σε βάρος του να με ικανοποιήσει για να κινηθώ νομικά. Πλέον δεν την δέχομαι την συγγνώμη, μετά από 14 χρόνια», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Πόπη Διαμαντάκου: Η σκληρή κριτική για τον Παπακαλιάτη στο «Maestro»