Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει και ο Γιάννης Λιανός στον ΟΦΗ

lianosgiannis.jpg
 clock 21:25 | 07/08/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Τρίτη ανανέωση μπασκετμπολίστα στον ΟΦΗ. Μετά τους Νίκο Μποχωρίδη - Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου τη φανέλα της Κρητικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Γιάννης Λιανός.

Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται στο Ηράκλειο την τελευταία εξαετία. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του "Ηράκλειο"ΟΑΑ και για δύο σεζόν του ΟΦΗ, στον οποίο επέστρεψε πέρυσι.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ με μία λιτή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Μια ακόμη σημαντική δόση εμπειρίας στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ μας! Ο Γιάννης Λιανός θα είναι και τη νέα σεζόν μαζί μας!»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis