Ο προπονητής του ΟΦΗ Χρήστος Κόντης σχολίασε την εικόνα της ομάδας του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cosmote ο προπονητής του ΟΦΗ είπε:
«Ηταν ένα παιχνίδι που θα πήγαινε στο γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα, τακτικά ήμασταν πολύ καλά, η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες με την ποιότητά της. Εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να είμαστε πιεστικοί και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Δεν το κάναμε σήμερα, αλλά βάσει προσπάθειας θεωρώ αξίζαμε τον ένα βαθμό. Ημασταν καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, θέλουμε όμως περισσότερα στην επίθεση. Θα δουλέψουμε στη διακοπή.»
Ο Μάρκο Νίκολιτς παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ από τις εξέδρες λόγω της τιμωρίας του και ο συνεργάτης του, Ηλίας Κυριακίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε σε όλο το ματς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Κυριακίδης:
Για το ματς: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, διότι ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει αν γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες, όπως αυτές του δευτέρου μέρους, ώστε να είναι λιγότερο αγχωτικές οι νίκες, αλλά και για να ξεδιπλώνουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».
Για το αν μέτρησε η προσωπικότητα του Πινέδα και άλλων παικτών: «Πέρα από το οποιοδήποτε σχέδιο η προσωπικότητα, είτε στα αποδυτήρια, είτε έξω από το γήπεδο, είτε μέσα σε αυτό είναι απαραίτητη και σήμερα την είχαν. Έτσι είχαμε παίκτες που λειτούργησαν ως ηγέτες. Ευχαριστώ στους φιλάθλους μας όλων των ηλικιών, που μας συνόδευσαν από το αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο και πάλι στο γήπεδο. Είδαμε πολλά παιδιά και αυτό είναι ευχάριστο».
#Θέλοντας να τιμήσουν τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, οι οπαδοί των δύο ομάδων ένωσαν τις φωνές τους στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο. «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία», φώναζαν εναλλάξ οι οπαδοί των δύο ομάδων σε μία ξεχωριστή στιγμή που έχει επαναληφθεί και σε άλλα παιχνίδια.
Στο τέλος του συνθήματος, χειροκρότησε όλο το γήπεδο.