Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

ΔΕΥΑΗ: Εργασίες αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης στις Τρεις Βαγιές

εργασίες
 clock 19:50 | 04/11/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σε προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης προχωρά η ΔΕΥΑ Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ) την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, λόγω εργασιών αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί και θα επηρεάσει την περιοχή των Τριών Βαγιών, καθώς και την οδό Ωκεανού.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οπότε και αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά η υδροδότηση στις περιοχές που θα επηρεαστούν.

Η ΔΕΥΑΗ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών για την προσωρινή ταλαιπωρία, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή του νερού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 2810-339050 (αστική χρέωση) ή να ενημερώνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis