Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, κάθε ομάδα αναμένεται να πάρει 7.872 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας θα φιλοξενηθούν στη νότια πλευρά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο πέταλο που βρίσκεται από την πλευρά της θάλασσας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κόσμος του ΟΦΗ θα τοποθετηθεί στις θύρες 1 έως 14, στη θύρα 17, αλλά και στις θύρες 53 έως 56 που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.
Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη σύσκεψη που έγινε για τον τελικό και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων, ούτε ο τρόπος διάθεσής τους. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την έναρξη προπώλησης, καθώς και της διανομής τους από την κρητική ΠΑΕ.