Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα εποχή στην γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ: Αναλαμβάνει ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας Ακης Γεωργακάκος

ΟΦΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 clock 14:02 | 21/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα χέρια του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία Άκη Γεωργακάκου, περνάει η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Α' Εθνική και φέτος κατέκτησε την δεύτερη θέση, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συζητήσεις με τον κ. Γεωργακάκο, είχαν ξεκινήσει απο πέρσι για δυναμική εμπλοκή του, στα κοινά της ομάδας και μάλιστα συνέβαλε και οικονομικά στην περσινή χρονιά.

Οι συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, που έγιναν μεταξύ του κ. Γεωργακάκου, του συνεργάτη του Σταύρου Περακάκη και του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστα Καζανάκη, κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο τελευταίος, ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις εξελίξεις και πήρε την έγκριση να προχωρήσει.

Μάλιστα έχουν συνταχθεί τα απαραίτητα συμφωνητικά και ο κ. Γεωργακάκος αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, μαζί με τον Σταύρο Περακάκη.

"Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την ομάδα γυναικών. Ο κ. Γεωργακάκος, με τον οποίο έχω συζητήσει πολύ το τελευταίο διάστημα, έχει μεγάλα όνειρα και σχέδια για την ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει σε καλά χέρια. Θα είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να πετύχει" ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης.

Ο κ. Γεωργακάκος, αν  και δεν είναι Κρητικός, ξεκίνησε προ διετίας να παρακολουθεί το Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο, λόγω της επαγγελματικής σχέσης που τον συνδέει, με τον Σταύρο Περακάκη.

Η πορεία του ΟΦΗ, αλλά και η επιθυμία να δεί τις κόρες του, να παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα (παίζουν στην Αμερική, με επιτυχία) και να τις δεί κάποια στιγμή με τη φανέλα με το εθνόσημο, αποτέλεσε την αφετηρία, να επενδύσει, στην ομάδα γυναικών του ΟΦΗ.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται στο Ηράκλειο, ώστε να αναλύσει τα σχέδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Οριστικά χωρίς Σλούκα στο Προολυμπιακό τουρνουά

ΟΦΗ: Κυπελλούχος σαν σήμερα πριν 37 χρόνια (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis