Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Σιρίγκου η Σεβίλλη

sirigou.jpg

Την απόκτηση του Σαλβατόρε Σιρίγκου από την Παρί Σεν Ζερμέν με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε η Σεβίλλη.

Ο 29χρονος που αγωνίστηκε και στην εθνική Ιταλίας στο Euro της Γαλλίας είχε 145 εμφανίσεις με την πρώην ομάδα του.

Αθλητικά

Euro 2020: «Η παρουσία φιλάθλων θα εξαρτηθεί από τα εμβόλια»

euro 2020

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Serie A, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, θυμίζοντας τις δύσκολες εκείνες ημέρες και κάνοντας μία εκτίμηση για την παρουσία φιλάθλων στο Euro 2020.

«Παγώσαμε το ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς να τα παρατήσουμε ποτέ. Το προπονητικό κέντρο του Coverciano έγινε κέντρο υποδοχής για τους άρρωστους και υπήρξαν πολλές άλλες πρωτοβουλίες. Η οριστική διακοπή στη Γαλλία ήταν η πιο θλιβερή μέρα, μας έκανε να χάσουμε τη δύναμή μας, επειδή φοβόμασταν ένα πολύ αρνητικό φαινόμενο ντόμινο που ευτυχώς δεν συνέβη. Αυτή που έκανε λάθος είναι η Γαλλία, όχι η Ιταλία», είπε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Σήμερα έχουμε τα τεχνικά μέσα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Το εμβόλιο είναι αυτό που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εάν, από τώρα και στο εξής, μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταφέρουμε να ενθαρρύνουμε την εκστρατεία εμβολιασμού, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μία υπέροχη διοργάνωση, με την παρουσία των φιλάθλων», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Champions League: Ντέρμπι πρόκρισης σε Τορίνο και Σεβίλλη