Ταινίες

Netflix: 5 "γρήγορα" αστυνομικά θρίλερ για το σαββατοκύριακο

Netflix

Με την πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως να παραμένει σπίτι λόγω της πανδημίας, οι σειρές και οι ταινίες του Netflix αποτελούν αδιαμφισβήτητα την πιο σημαντική και ανεκτίμητη συντροφιά μας. Γι'αυτο το Σαββατοκύριακο σας προτείνουμε αστυνομικά θρίλερ διαμάντια, που δεν θα βρείτε με την πρώτη στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Πρόκειται για πέντε αστυνομικές σειρές που ολοκληρώνονται σε έναν κύκλο και αποτελούνται από μικρό αριθμό επεισοδίων. Serial killers, απαγωγές, δολοφονίες εφήβων, εγκλωβισμένες παρέες, απ΄όλα έχει το μενού. Φτιάξτε pop-corn και ετοιμαστείτε!

 

1. Ασφαλείς (8 επεισόδια)

Μετά την εξαφάνιση της κόρης του, ένας χήρος χειρουργός σε μια εύπορη γειτονιά αρχίζει να ξεσκεπάζει σκοτεινά μυστικά του στενού του περιβάλλοντος.

 

 

 

2. Το Σαλέ (6 επεισόδια) 

Μία ομάδα φίλων που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο σαλέ στις Γαλλικές Άλπεις, πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα, καθώς βγαίνει στο φώς ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος.

 

 

 

3. Capitani (12 επεισόδια)

Σ' ένα χωριό του Λουξεμβούργου όπου όλοι κρατούν μυστικά, ο σκληρός επιθεωρητής Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον ύποπτο θάνατο ενός 15χρονου κοριτσιού.

 

 

 

4. Στο Δάσος (6 επεισόδια)

Μετά την εξαφάνιση μιας κοπέλας από ένα χωριό κοντά στο δάσος των Αρδεννών, η τοπική αστυνομία και μια ταραγμένη δασκάλα φέρνουν στο φως μια σειρά από δυσάρεστα μυστικά.

 

 

 

5. Ο Μάντης (6 επεισόδια)

Χρόνια μετά τη σύλληψη της, μια σίριαλ κίλερ θέλει να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς παρόμοιων φόνων σε συνεργασία με τον γιό της, που τώρα είναι αστυνομικός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Netflix: Όλες οι ταινίες και οι σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο 2021

11 απολαυστικές κωμωδίες για να δείτε το σαββατοκύριακο

Netflix: Τι να δείτε το Σαββατοκύριακο