Πολιτικό Παρασκήνιο

Χουλιαράκης: Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης η υπερφορολόγηση (βίντεο)

χουλιαράκης

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην μεγάλη φορολογική επιβάρυνση της μεσαίας τάξης τόσο για το 2017, όσο και στο 2108 προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
«Είναι μεγάλη η φορολογική επιβάρυνση για τους έντιμους και τους συνεπείς φορολογούμενους, είναι μεγάλη η φορολογική επιβάρυνση για τη μεσαία τάξη… και αυτό είναι συνειδητή επιλογή για να ενισχύσουμε τα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα και οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χουλιαράκης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Ο Κώστας Σημίτης περίμενε στην ουρά για να εμβολιαστεί

Κώστας Σημίτης

Στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός έφτασε στον «Ευαγγελισμό» στις 08:00, φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και περίμενε στην ουρά να φτάσει η σειρά του για να κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19, πιθανότατα την επαναληπτική δόση.

Κομψά ντυμένος, με μια μπεζ καμπαρντίνα, ο πρώην πρωθυπουργός διδάσκει ήθος, αφού περιμένει να εμβολιασθεί, ανώνυμος μεταξύ ανωνύμων, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς που έσπευσαν να πάρουν τη σειρά άλλων και να φωτογραφηθούν επιδεικτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναξιοκρατία των εμβολιασμών για τους νεότερους ευπαθείς. Του Νίκου Ανδρουλάκη

Αρναουτάκης: Ζητά την άμεση λειτουργία όλων των εμβολιαστικών κέντρων στην Κρήτη

«Αντάρτικο» στην ΕΕ για τη στρατηγική εμβολιασμών - Οι έξι χώρες που διαφοροποιούνται