Το Εκλογοδικείο ανέβαλε την εξέταση δύο ενστάσεων κατά βουλευτών του κόμματος των «Σπαρτιατών», καθώς υπάρχει ποινική εκκρεμότητα σε βουλευτές του εν λόγω κόμματος.
Συγκεκριμένα, η πρώτη ένσταση η οποία αναβλήθηκε η έκδοση απόφασης, είναι του εκλογέα Κωνσταντίνου Παπαστεργίου, ο οποίος στρέφεται κατά των βουλευτών των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα (Β3 Νότιου τομέα Αττικής) και Πέτρου Δημητριάδη Β’ Θεσσαλονίκης), πρώην νομικού συμβούλου του Ηλία Κασιδιάρη.
Η δεύτερη ένσταση που αναβλήθηκε η έκδοση απόφασης είναι του Δημήτρη Παράβολου και της Φιλάνθης Αυραμέας, κατά του βουλευτή Β΄ Πειραιά των «Σπαρτιατών» Αλέξανδρου Ζερβέα, αλλά και κατά της απόφασης 174/2023 του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου ως προς το μέρος που αφορά την ανακήρυξη των βουλευτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηράκλειο - Παλαιόκαστρο: Νέα πτώση στα βράχια - Τραυματίστηκε νεαρός άνδρας
Ηράκλειο: «Εχω μέσα μου ένα τέρας» - Σοκάρει η απολογία του 51χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια