Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτζιάς «αδειάζει» Καμμένο για το Σκοπιανό (Βίντεο)

κοτζιάς
 clock 23:26 | 01/10/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Το δημοψήφισμα στα Σκόπια δεν αποτελεί νομικό όρο ή προϋπόθεση για τη συμφωνία, επανέλαβε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, επικαλούμενος σχετικό χωριό του κειμένου που υπεγράφη στις Πρέσπες και εκ νέου απαντώντας, εμμέσως, στη χθεσινή ανάρτηση του Υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου που χαρακτήρισε άκυρη την εκλογική διαδικασία στη γείτονα.

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε το μεσημέρι «νομική ερμηνεία» την άποψη Καμμένου για την εγκυρότητα του δημοψηφίσματος. 

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στην ΕΡΤ ο κ. Κοτζιάς εκτίμησε επίσης ότι σε πιθανότητα πρόωρων εκλογών στη γείτονα, ο κ. Ζάεφ πιθανότατα θα τις κερδίσει, όπως προκύπτει από την ποιοτική ανάλυση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis