Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καβγάς Ηγουμενίδη με τον γιο του Λεβέντη στη Βουλή (Βίντεο)
βουλη.jpg
 clock 20:35 | 24/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Κόντρα σε υψηλούς τόνους είχαν μέσα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης με τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις επιθέσεις αγροτών σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε ως λύση, όταν πηγαίνουν στα μπλόκα να φορούν μάσκες. «Αυτή τη στιγμή, μιας και ανοίγει και το τριώδιο, μιας και έρχονται και οι Απόκριες, μπορείτε να βγείτε και να προμηθευτείτε μάσκες του Προέδρου, του Βασίλη Λεβέντη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ηγουμενίδης απάντησε στα σχόλιά του, λέγοντας «Δεν ξέρω κ. Γεωργιάδη αν χρησιμοποιείτε τη μάσκα του κεντρώου για να καλύψετε την ακροβασία σας με φασιστικές αντιλήψεις. Σας οδηγεί να παίξετε άλλη μια φορά με το αυγό του φιδιού. Με τη στάση σας να υποθάλπει φασίζουσες συμπεριφορές» και τον κάλεσε να ανακαλέσει.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis