Παραπολιτικά

Παραμένει στο Β' ο Πικράκης - Που πάει ο Χρυσός

αστυνομικό μέγαρο ηρακλείου

Στο "τιμόνι" του Β' Αστυνομικού Τμήματος παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο Αστυνόμος Β' και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης, ο οποίος πρόσφατα "είδε" μετακίνηση από τη θέση του Διοικητή, λόγω των τακτικών μεταθέσεων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είχε γίνει γνωστό στα τέλη του Ιουνίου, οι τακτικές μεταθέσεις ήθελαν τον Γιώργο Πικράκη να εγκαταλείπει το πόσο του Διοικητή στο Β' Αστυνομικό Τμήμα και τη θέση του να παίρνει ο Αστυνόμος Α' Μανώλης Χρυσός, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου. Τελικά, τα δεδομένα άλλαξαν και όπως μαθαίνει το ekriti, ο Μανώλης Χρυσός μετακινείται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου στη θέση του Διοικητή, με Υποδιοικητή των Αστυνόμο Β' Γιώργο Μυρωδιά που εδώ και καιρό βρίσκεται στη θέση αυτή. 

Τέλος, τη θέση του Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου, θα αναλάβει από αρχές Σεπτέμβρη, οπότε και θα υλοποιηθούν οι τακτικές μεταθέσεις, ο Μανώλης Ζαϊμάκης ο οποίος τώρα υπηρετεί ως επικεφαλής στο ΤΑΕ Μεσαράς.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Επεισοδιακή η ημέρα λόγω του εν διαστάσει συζύγου

Αμεση Δράση

Επεισοδιακή ήταν η Δευτέρα του Πάσχα για μία γυναίκα σε γειτονιά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Φορτέτσα.

Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι πληροφορίες από την Αστυνομία, ένας 54χρονος, εν διαστάσει σύζυγός της όπως λένε οι πηγές, την επισκέφθηκε στο σπίτι της.

Κλήθηκε η αστυνομία και άμεσα στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου οι οποίοι συνέλαβαν τον 54χρονο ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα για την οποία όμως είχε άδεια.

 

Διαβάστε επίσης:

Μινωικές Γραμμές: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της απεργίας

Ηράκλειο: Rapid test, σήμερα, στη Φορτέτσα