Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας για το ελληνικό πρόγραμμα θέλει η ΕΕ

προστιμο ΕΕ
 clock 17:40 | 31/03/2016
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραμένει προσηλωμένη στους όρους της συμφωνίας του Αυγούστου» όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε από τις Βρυξέλλες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Αλεξάντερ Βίντερσταϊν.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ στα δημοσιονομικά μέτρα και στους δημοσιονομικούς στόχους, απάντησε ότι η Επιτροπή επιθυμεί η συμφωνία του Αυγούστου «να εφαρμοστεί πλήρως και πιστά, βασισμένη σε μια δίκαιη αξιολόγηση».

Επεσήμανε, επίσης, ότι η Επιτροπή εργάζεται σκληρά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και υπενθύμισε ότι οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου.
Πηγή: ΑΠΕ 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis