Κρήτη

Ηράκλειο

Οι στόχοι της νέας χρονιάς από τη Λέσχη Lions

lions1.jpg

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια της Λέσχης Lions Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Astoria Capsis, η πρώτη για το νέο Λαϊονικό έτος 2016-2017. Μια ολομέλεια με αρκετό κόσμο και με όμορφες στιγμές.

Στην ολομέλεια παραβρέθηκαν και εκλεκτά μέλη από το Θέμα 117Α: Ο PDG Μανώλης Σαμώλης, η PDG Πέννυ Εμμανουήλ και η Ταμίας του Θέματος 117Α και υποψήφια Αντικυβερνήτης Β΄ Έφη Νικολαΐδη.

Στη διάρκεια την ολομέλειας, ο Πρόεδρος της Λέσχης L. Μιχάλης Κλεισαρχάκης παρουσίασε τους βασικούς στόχους της νέας χρόνιας καθώς και τις προσεχείς δράσεις της Λέσχης. 

lions2.jpg

lions2.jpg, by gpapadakis

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς υπήρξε η εισδοχή του Μιχάλη Παχιαδάκη, στελέχους της Aegean Airlines, ως νέο μέλος της Λέσχης Lions Ηρακλείου. Μια εισδοχή που γέμισε χαρά και συγκίνηση τους γονείς του, τον L. Γιώργο Παχιαδάκη, μέλος της Λέσχης Lions Ηρακλείου και την L. Μαίρη Παχιαδάκη, μέλος της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ. 

Η βραδιά έκλεισε με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του διακεκριμένου ψυχολόγου και μέλους της Λέσχης L. Μάριου Σεβρισαριανού, με τίτλο "Εγκέφαλος: ο δρόμος της απάτης".

Κρήτη

Κρήτη- κορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

Συνολικά 48 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ σήμερα Κυριακή 09/05, σε συνολικά 1.428  κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης οι περισσότερες νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις του ιού, 23 δηλαδή, ανιχνεύθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

9 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο και μόνο 3 στο Λασίθι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Κορωνοϊός: 1.428 νέα κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Κορωνοϊός - Κομισιόν: Δεν ανανέωσε την παραγγελία για εμβόλια της AstraZeneca μετά τον Ιούνιο

Self test - Σχολεία: 10 χρήσιμες ερωταπαντήσεις για μαθητές κι εκπαιδευτικούς