Κρήτη

Στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων ο Σωκράτης Βαρδάκης

vardakis_ekthesi_310319.jpg

Κοντά στους συμμετέχοντες του 8ου Παγκρήτιου Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Παραγωγοί, μεταποιητές και κτηνοτρόφοι δέχθηκαν τις συγχαρητήριες ευχές του κ. Βαρδάκη στην προσπάθεια προβολής των τοπικών μας προϊόντων, μέσα από Παγκρήτιο φόρουμ προώθησής τους στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής – supermarket, που διοργανώνεται για 8η χρονιά από το Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Με αφορμή το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός, ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:
«Η διασύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα αποτελεί ζητούμενο της οικονομίας του νησιού. 

Πίσω από αυτή την εξαίρετη πρωτοβουλία υπάρχει η συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης με την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων τους οποίους θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία. 

Μέσα απο το Φόρουμ για 8η συνεχόμενη χρονιά παραγωγοί, βιοτέχνες και μεταποιητές αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ολόκληρης της Κρήτης έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να προβάλουν τα ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας, αλλά και να συνάψουν συμφωνίες με κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής προϊόντων. 

Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας δεν επιδρούν θετικά μόνο στην τοπική οικονομία αλλά συμβάλλουν καταλυτικά στην ανάδειξη της Κρήτης ως γαστρονομικού προορισμού. Αυτή η προσπάθεια αποδεικνύει το σημαντικό ρόλο της συνεργασίας και της συνέργειας όλων των εμπλεκομένων ως απαραίτητη προϋπόθεση της ανασυγκρότησης, της αναθέρμανσης της οικονομίας και της διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης. Σας διαβεβαιώ ότι σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαι αρωγός.»

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

Γρίφος: Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις ημέρες του Πάσχα, αρχής γενομένης από την Κυριακή των Βαίων 25 Απριλίου, οπότε η αγορά θα είναι ανοιχτή.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και την Τρίτη του Πάσχα, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Δείτε το ωράριο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλαστός στο Ράδιο Κρήτη: Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΤΑΔ για Γούρνες, Καρτερό και δημόσια κτίρια

Τί καταναλώνουν οι Κρητικοί... στην καραντίνα

Επίσκοπος Κνωσού: Καλύτερα Ανάσταση νωρίτερα με πιστούς, παρά τα μεσάνυχτα με άδειους ναούς