Κρήτη

Σε αστυνομικό κλοιό τα Ζωνιανά μετά το αιματηρό περιστατικό - Αναζητείται ένας 25χρονος

περιπολικά

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 54χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες στο αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά, με θύματα δύο αδέλφια.

Ο άνδρας από τα Ζωνιανά υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται στην Εντατική, ωστόσο το κλίμα στην περιοχή είναι τεταμένο με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να περιπολούν, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα άρχισαν χθες το απόγευμα, όταν ο 45χρονος αδελφός του τραυματία, δέχθηκε επίθεση με μαγκούρα στην Αξό Μυλοποτάμου, από έναν 25χρονο συγχωριανό του, και ακόμα ένα άτομο, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία.

Μαθαίνοντας για τον ξυλοδαρμό του αδελφού του ο 54χρονος αναζήτησε τον δράστη στο χωριό και εκεί, εξελίχθηκε το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς.

Ο άνδρας τραυματίστηκε στη λεκάνη και διεκομίσθη αρχικά στο ΚΥ Ανωγείων και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο.

Ο αδελφός του φέρει τραύματα στο κεφάλι από τον ξυλοδαρμό, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Στο Βενιζέλειο συγκεντρώθηκαν χθες το πολλοί συγγενείς τους, ωστόσο δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Το περιστατικό προβληματίζει τις αστυνομικές Αρχές, με φόντο την διπλή δολοφονία στα Ανώγεια.

Κρήτη

Συνάντηση Αρναουτάκη - Γιάννας Αγγελοπούλου για τις επετειακές εκδηλώσεις

Φωτό αρχείου

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο. Μετά τη λήξη της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.