Κρήτη

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Επιμελητήριου Λασιθίου

ελληνικό μεσογειακό πανεπιστήμιο

Υπογράφηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του Επιμελητηρίου Λασιθίου, από την Πρόεδρο του Τμήματος, Αναπ. Καθηγήτρια κα Δήμου, τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή Νίκο Κατσαράκη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Θωμά Χαριτάκη, με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος και την συμπληρωματική συνέργεια των δύο φορέων στην προώθηση και υποστήριξη της επιχειρηματικής γνώσης.

Σήμερα, το Επιμελητήριο Λασιθίου και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, αναγνωρίζουν την ανάγκη συμπόρευσης, με αντικειμενικό στόχο την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου ανθρώπινου και υλικού πόρου, προς όφελος της Π.Ε. Λασιθίου, της Κρήτης και κατ’ επέκταση της χώρας. Ως κεντρικός πυρήνας της προγραμματικής συμφωνίας ορίζεται η οργανωμένη προσέγγιση και διασύνδεση της Επιχειρηματικής Κοινότητας με την παραγωγή και την διαχείριση της τεχνογνωσίας, όπως αυτός εξειδικεύεται στους προγραμματικούς άξονες του πλαισίου συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία των δύο φορέων θα περιλαμβάνει δράσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης, ερευνητικές πρωτοβουλίες, αλλά και ενέργειες που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη της Π.Ε. Λασιθίου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, διάρκειας πέντε ετών, αποτέλεσμα της εξωστρεφούς πολιτικής των δύο φορέων, αποτελεί την απαρχή μιας σημαντικά υποσχόμενης συνεργασίας δύο φορέων με κοινό όραμα και στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα.

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!
Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες