Κρήτη

Το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά σε Ηράκλειο και Λασίθι

φώφη γεννηματά

Στην πορεία για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, και στο πλαίσιο του διαλόγου του Κινήματος με επιχειρηματικούς, εργατικούς, επαγγελματικούς, και επιστημονικούς φορείς και ενώσεις για την αντιμετώπιση της υγειονομικών κινδύνων και της οικονομικής κρίσης, αλλά και την αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ θα επισκεφτεί την Κρήτη (Ηράκλειο-Λασίθι) το διάστημα 20-21 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συμμετάσχει στην Περιφερειακή Τηλεδιάσκεψη Κρήτης με θέμα: «Ψηφιακή Οικονομία και Βιομηχανική Αλλαγή – Επενδύσεις, Έρευνα & Εκπαίδευση».

Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα συνοδεύουν ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου Μανόλης Όθωνας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψης της Φ. Γεννηματά έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.07.2020

08:55: Άφιξη στο Ηράκλειο.

11:00: Σύσκεψη με φορείς του Ν. Λασιθίου (Επιμελητήριο Λασιθίου*, Άγιος Νικόλαος).

13:00: Συνάντηση με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου.

19.00: Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσαράς (Μοίρες).

19.30: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού.

19:45: Συνάντηση με εκπροσώπους Αγροτικών Ενώσεων και Συλλόγων Ν. Ηρακλείου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου*, Μοίρες).

ΤΡΙΤΗ 21.07.2020

09.30: Συνάντηση με Περιφερειάρχη Κρήτης και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου (Περιφέρεια Κρήτης*, Ηράκλειο).

10.00: Σύσκεψη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του Ν. Ηρακλείου (Εμπορικός Σύλλογος, φορείς τουρισμού, επιμελητήρια - αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου*).

12.00: Συνάντηση με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και συλλόγους εργαζομένων (Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου*).

13:00: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Προεδρείο της ΠΕΔ Κρήτης (ξενοδοχείο ibis Styles Heraklion Central*).

13:30: Συνάντηση με Π.Ν.Ε. και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου (ξενοδοχείο ibis Styles Heraklion Central*).

18:30: Περιφερειακή Τηλεδιάσκεψη Κρήτης: «Ψηφιακή Οικονομία και Βιομηχανική Αλλαγή – Επενδύσεις, Έρευνα & Εκπαίδευση».

21:00: Αναχώρηση από Ηράκλειο.

*Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER