Κρήτη

Οι μόνιμοι πυροσβέστες της Κρήτης απαντούν στους πενταετείς συναδέλφους τους

πυροσβέστης

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών με την οποία αταγγέλλει τον διοικητή της Π.Υ Αγίου Νικολάου για διακρίσεις και εξαιρέσεις μεταξύ του προσωπικού και ζητά από τον Περιφερειακό Διοικητή κ. Μαραγκάκη να μην συνηγορεί σε τέτοιες πρακτικές αλλά να αποκαταστήσει την τάξη, δίνει με ανακοίνωση η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:
 
Κύριε Διοικητά της ΠΕΠΥΔ Κρήτης μετά από το υπ. αριθ. 2871. 21  21/08/2018 έγγραφο της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. που είδε το φώς της δημοσιότητας η Ένωσή μας ήρθε σε άμεση επικοινωνία τόσο με τον Διοικητή της Π.Υ. Αγ. Νικολάου όσο και με πλήθος συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτήν, μεταξύ αυτών τους αξιωματικούς υπηρεσίας και τον αντιπρόεδρο της Ένωσής μας που υπηρετεί σε αυτήν. Διαπιστώσαμε ότι τα αναφερόμενα στο παραπάνω έγγραφο ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν. Οι μόνιμοι συνάδελφοι βγαίνουν δασικά περιπολικά κανονικά και ο Διοικητής της υπηρεσίας εφαρμόζει τα παρακάτω:                                                                             
1)Υπ. Αριθ. 31741 Φ.702.16  28/06/2004
2)Ν.3938/2011
3) Υπ. Αριθ.13533 Φ.105.10  04/04/2012
4)Ν.4058/2012
Για τη διεξαγωγή της υπηρεσίας στο υπόλοιπο προσωπικό.
Το παραπάνω έγγραφο κάθε άλλο από την  συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη δεν προάγει και μάλιστα καταμεσής της αντιπυρικής περιόδου που φρόντισαν επιμελώς να δοθεί ευρέως στην δημοσιότητα. Σκοπός του είναι να ρίξει  λάσπη τόσο στον Διοικητή της Π.Υ. Αγ. Νικολάου όσο και σε εσάς, ότι τάχα  ενημερωθήκατε και δεν βρήκατε λύση. Αλήθεια σε τι; Στην νομιμότητα και στην τήρηση των σχετικών διαταγών που εφαρμόζονται. Αλλά η τακτική να πετούν λάσπη και στο τέλος κάτι θα μείνει, είναι γνωστή. 
Κύριε Διοικητά ευελπιστούμε την παρέμβασή σας προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία στην υπηρεσία μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε από το παραπάνω έγγραφο που είδε το φώς της δημοσιότητας.    

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER