Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη - ζωοκλοπές: "Μπλόκο" σε φορτηγό που μετέφερε 350 αρνιά

πρόβατα
 clock 08:48 | 14/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σχεδόν καθημερινά είναι τα περιστατικά ζωοκλοπών στην Κρήτη, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, την ώρα που εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Αστυνομίας. Το τελευταίο περιστατικό, αφορά έναν 55χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, να μεταφέρει με το φορτηγό του 350 αρνιά. 

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μυλοποτάμου που τον σταμάτησαν για έλεγχο διαπίστωσαν ότι κάποια από τα ζώα δεν έφεραν ενώτια, ο άνδρας δεν είχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια μεταφορά, ενώ απαγορεύεται η μεταφορά ζώντων ζώων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί συνέλαβαν, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο 12 άτομα ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 400 αιγοπρόβατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Η σφαίρα ... την βρήκε στο πόδι - Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

Ηράκλειο: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ "σήκωσε" στο πόδι τη γειτονιά (εικόνες)

Ψηφιακό πελατολόγιο: Πρεμιέρα στον κλάδο των αυτοκινήτων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis