Κρήτη

Κρήτη: Άγρια συμπλοκή για 50 ευρώ!

ξύλο

Άγρια συμπλοκή για ένα ... 50ευρο σημειώθηκε στο Ηράκλειο, αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά, η οποία μετατράπηκε σε ρινγκ!

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr στην οδό Μινωταύρου στο Ηράκλειο, όταν δύο άνδρες άρχισαν να διαφωνούν έντονα. Από τα λόγια δεν άργισαν να περάσουν στα ... έργα και να πιαστούν στα χέρια.

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έδειξε προς στιγμή ότι το επεισόδιο μπορούσε να λήξει χωρίς άλλα παρατράγουδα, ωστόσο τα αίματα άναψαν και ακολούθησε δεύτερος γύρος.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει επικίνδυνα, ωστόσο πριν την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, οι θερμόαιμοι απομακρύνθηκαν, με τον ένα άνδρα πάντως να είναι χτυπημένος, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ασυνείδητοι κατέστρεψαν την πηγή του χωριού

Η πηγή πριν την ..επιδρομή των βανδάλων.

Στο χωριό Ξυδάς του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυριδωνα υπάρχει μία πηγή από την οποία τρέχει πόσιμο νερό. Η πηγή καλοπίστηκε και το νερό τρέχει μέσα από ένα πετρινο κεφάλι κρητικού κριαριού.

Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας (και έστειλαν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε) κάποιοι ασυνείδητοι έκοψαν από το κριάρι τα κέρατα του κριαριού και χάλασαν την ομορφιά της πηγής.

Ελπίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο θα φροντίσει το ταχύτερο για την αποκατάσταση της ζημιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιμάνι Ηρακλείου: Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον - Συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή

Ηράκλειο: Ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο - "Μάχη" των πυροσβεστών με τις φλόγες (Φωτο)

Κρήτη: Οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου - Το ταφικό μνημείο, το ΚΕΘΕΑ και τα έργα