Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο νησί, φθάνοντας τα 60 χιλιοστά στην ανατολική Κρήτη.
Στον πίνακα που ακολουθεί δίνονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής στην Κρήτη μέχρι τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το δίκτυο των 60 αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί.

Προβλήματα προκαλεί η κακοκαιρία και οι έντονες βροχοπτώσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Κρήτη. Νωρίτερα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για αντλήσεις υδάτων από μεγάλα ξενοδοχεία σε Χερσόνησο και Ανισαρά.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού θα ισχύει μέχρι την Παρασκευή για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Έπιασαν τους ληστές που μαχαίρωσαν του 37χρονο για να του κλέψουν το αυτοκίνητο
Κνωσός: Ατελείωτες ουρές... για ένα εισιτήριο (βίντεο/φωτογραφίες)
Κρήτη - Υδρογονάνθρακες: Η ExxonMobil μένει αλλά πήρε παράταση 2 χρόνια για τις έρευνες