Κρήτη

Ένα μπράβο στον Δήμο Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκριση

stop2.jpg

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο δήμος Ηρακλείου προχώρησε στην γραμμογραφηση επί της ασφάλτου ενός μεγάλου STOP στη συμβολή των  οδών Σπερχειου και Ανθέων έπειτα από τηλεφώνημα του ακροατή μας Μιχάλη Ρασιδάκη κατοίκου της περιοχής, ο οποίος επισήμανε πριν 4 ημέρες το πρόβλημα των τροχαίων συμβάντων στο σταυροδρόμι αυτό στο Ραδιο Κρήτη.

Όπως μας λέει ο ίδιος ξαφνιάστηκε από την ταχύτητα ανταπόκρισης του Δήμου Ηρακλείου και θα ήθελε να δώσει τα συγχαρητήρια προσωπικά στον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Γιαννη Αναστασάκη.

Κρήτη

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

νάθαν δίπλας

Μία εβδομάδα πριν φαίνεται πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος...

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν... 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών