Κρήτη

Δυναμική παρουσία της Κρήτης στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

thumbnail_bcs_0401.jpg

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που διοργανώνεται από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

thumbnail_bcs_0248.jpg

thumbnail_bcs_0248.jpg, by lefterv

Ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ ως μέλος της Οργανωτικής του Επιτροπής, αλλά και ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία συμμετέχει στο Φεστιβάλ με δικό της περίπτερο, στο πλαίσιο των δράσεων προώθησης των ποιοτικών προϊόντων του νησιού μας, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.

thumbnail_bcs_0266.jpg

thumbnail_bcs_0266.jpg, by lefterv

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, παρουσία πλήθους κόσμου. Τιμώμενη Περιφέρεια στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στον Αντιπεριφερειάρχη της οποίας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ. Την πλακέτα απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και τις 2 Απριλίου 2017.

Κρήτη

Κρήτη - δολοφονία 54χρονης: Στον Εισαγγελέα ο 47χρονος Νορβηγός

Νορβηγός εισαγγελέας

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 47χρονος Νορβηγός ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας της 54χρονης στα Μεσκλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων ότι σκότωσε την σύντροφό του.

Ο 47χρονος μετά από λίγη ώρα και αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή, παρουσία δικηγόρου που ζήτησε να βρει ο ίδιος μέσω της νορβηγικής πρεσβείας και όχι να οριστεί αυτεπάγγελτα.

Πηγή: parakritika.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις

Ηράκλειο: Δολιοφθορές και... δυναμιτάκια σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά!

Ηράκλειο: Θλίψη για τον θάνατο της Φρόσως