Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Τετράχρονο αγοράκι ξεψύχησε στην άσφαλτο!

αγορακι

Μαύρο Πάσχα για την οικογένεια ενός τετράχρονου αγοριού, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην πόλη της Σητείας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το παιδάκι, έπαιζε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, στην αυλή του σπιτιού του με μία μπάλα όταν βγήκε στο δρόμο για να την πιάσει, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον τετράχρονο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"