Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Φθινόπωρο σαν ζωγραφιά σε μια γωνιά της Κρήτης

img_20171029_103341.jpg

Βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου και το φθινόπωρο, εκτός από τις σταγόνες της βροχής προσφέρει εκπληκτικά χρώματα και νοσταλγικά τοπία.

Ενίοτε μια φωτογραφία σαν ζωγραφιά λες και σταμάτησε ο χρόνος, προκαλεί συναισθήματα και κάθε λογής μυρωδιά που συνόδευε αυτή τη μοναδική στιγμή σου.

Ίσως να σε χαϊδεύει και το αεράκι που φυσούσε το καλοκαίρι στην παραλία, πιο δυνατό όμως λόγω του βοριά. Ίσως τα σύννεφα γκρίζα αυτή τη φορά, σαν έτοιμα από καιρό γι αυτή την αλλαγή, να σε πλησιάζουν γοργά ή και να νιώθεις τη ζεστασιά μιας αγκαλιάς δίπλα σε ένα χιονισμένο τοπίο.

Αυτές οι εναλλαγές της φύσης αποτυπώνονται στο όμορφο νησί που ζούμε. Κάθε γωνιά του ένα μυστικό, κάθε φύσιγμα του ανέμου σου μεταφέρει την αύρα της θάλασσας αλλά και το ξεροβόρι, πιο ψηλά, που τρυπά την ψυχή σου.

Εικόνες απίστευτες, εικόνες ασύγκριτες που σου δίνουν ζωή, πνοή για να ζήσεις το κάθε λεπτό της ομορφιάς τους.

Σαν αυτή τη φωτογραφία, που νομίζεις ότι τη "ζωγράφισαν" κάπου μακριά. Αυταπάτη ή πραγματικότητα; 

Όποια και νάναι η αλήθεια στην Παχειά Άμμο Λασιθίου η φύση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Λ.Β.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής