Κρήτη

Ηράκλειο

Στην τελική ευθεία το έργο της προσωρινής αποκατάστασης του δρόμου Ατσιπάδες – Λαράνι

img_5964.jpg

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και χάρη στην εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Γόρτυνας με την περιφέρεια Κρήτης, που έχει την ευθύνη της υλοποίησης, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς το έργο της προσωρινής αποκατάστασης του δρόμου Ατσιπάδες – Λαράνι. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, που οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής περιμένουν εδώ και χρόνια, καθώς θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά τους και θα προσφέρει ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

«Με την συστηματική δουλειά της δημοτικής αρχής και την επιμονή της περιφέρειας Κρήτης, που δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την περιοχή μας, υλοποιείται ακόμα μια σημαντική παρέμβαση αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Δήμο μας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Κρήτη

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

τεστ κορωνοϊός

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού κατέγραψε σήμερα η Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 47 ετών από περιοχή του Ρεθύμνου ο οποίος πριν λίγες ώρες εμφάνισε συμπτώματα.

Ακολούθησε το τεστ και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα που βγήκαν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, τα αποτελέσματα που βγήκαν τον έδειξαν θετικό στον ιό.

Ο άνδρας, εργαζόμενος στο πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιάς, νοσηλεύεται στην Κλινική Covid -19 του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ενώ ήδη έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών του. 

Να σημειωθεί ότι το νέο κορύσμα στην Κρήτη δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 20 που ανακοίνωσε το απόγευμα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.