Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το λιομάζωμα, η βέργα και η ...επέμβαση της αστυνομίας

λιομάζωμα

Άσχημη έξέλιξη πήρε σήμερα το λιομάζωμα για μια οικογένεια από το Ηράκλειο, αλλά ευτυχώς η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, καθώς επέστρεψαν από το λιόφυτο, η ελαιοραβδιστική βέργα που χρησιμοποιούσαν έπεσε από το αγροτικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή από Γούβες προς Ηράκλειο.

Οι ελαιοπαραγωγοί  - που δεν το αντιλήφθηκαν παρά μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι - απευθύνθηκαν στην αστυνομία για βοήθεια και λίγες ώρες αργότερα, η βέργα εντοπίστηκε, οπότε και επέστρεψε στους κατόχους της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Το λάδι, η τιμή πώλησης και οι προσδοκίες των παραγωγών

- Μ. Λουμπούνης στο Ράδιο Κρήτη: Δεν ευθύνεται το λιομάζωμα για την διασπορά του κορωνοϊού

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσαγωγές αντιεξουσιαστών - Απετράπη η πορεία

ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο

Η πρωϊνή ένταση στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ αστυνομίας και ομάδων αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων, που επιχείρησαν να κάνουν πορεία για συμπαράσταση στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα (εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια), είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 5 ατόμων (μέχρι στιγμής) και ταυτόχρονα την ματαίωση της πορείας.

Από την πορεία των ατόμων στα στενά της πόλης
Από την πορεία των ατόμων στα στενά της πόλης

 

Στη συνέχεια, τα άτομα που ανήκουν σε συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, προσέφυγαν σε πάρκα και πλατείες περιμετρικά του κέντρου του Ηρακλείου και οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν για την διάλυσή τους.

η ένταση στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην πλατεία των Λιονταριών
η ένταση στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην πλατεία των Λιονταριών

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η αστυνομία φέρεται αποφασισμένη να διαλύσει όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ταυτόχρονα, μετά την σύλληψη 3 ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνα για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η αστυνομία ταυτοποίησε και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και αναμένεται η σύλληψή τους.

Ειδήσεις σήμερα 

"Τέλος καλό, όλα καλά" με τη φωτιά στη Βιάννο

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία από τα πολλά κρούσματα και τους θανάτους