Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το σουβλάκι... τον έστειλε στην Εντατική!

σουβλακια

Απίστευτη τροπή πήρε η έξοδος ενός νεαρού στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού, σε ψητοπωλείο, καθώς από το κατάστημα οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου!
Το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το βράδυ, όταν ο 30χρονος με την παρέα του απολάμβαναν το φαγητό, όταν ξαφνικά ο νεαρός, τρώγοντας ένα σουβλάκι, στραβοκατάπιε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.
Οι προσπάθειες των θαμώνων να τον βοηθήσουν δεν ήταν επιτυχείς, κλήθηκε ασθενοφόρο και από το Κέντρο Υγείας Μοιρών, ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όπως δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μοσχοβάκης, η κατάσταση του άτυχου άνδρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Κρήτη

Χανιά

Ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού στην Κρήτη

άσκηση για κρούσμα κορωνοϊού

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο “Άγιος Γεώργιος” λόγω ύποπτου περιστατικού κορωνοϊού το οποίο και εξετάζεται. στο νοσοκομείο Χανίων  

Υπενθυμίζεται ότι η άσκηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 11.00 σήμερα το πρωί, ωστόσο δεν υλοποιείται τελικά, επειδή συνέπεσε με την ενημέρωση για το ύποπτο κρούσμα. 

Το ύποπτο κρούσμα αφορά σε νεαρό άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία. 

Μετά από τις σχετικές εξετάσεις και δειγματοληψίες, τα στοιχεία θα σταλούν στην Αθήνα για να διαπιστωθεί εφόσον ο άνδρας έχει προσβληθεί ή όχι από τον ιό.