Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Με τη Δημοτική Αστυνομία οι ιδιοκτήτες ταξί

Δημοτική Αστυνομία

Με εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί συναντήθηκαν σήμερα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία κ. Μαρίνος Παττακός και στελέχη της υπηρεσίας.
Στη διάρκεια της συζήτησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και προτάσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας στο Ηράκλειο.
Στη συνάντηση μετείχαν από πλευράς Σωματείου ταξί οι κ.κ.Στέφανος Σμυρνιωτάκης, Ιωάννης Παπαδάκης και Ιωάννης Βαρδαβάκη και από τη Δημοτική Αστυνομία η προϊσταμένη της υπηρεσίας κ.Βούλα Πλατάκη.

Κρήτη

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Περιφέρειας Κρήτης με τον Υπουργό Εσωτερικών

Χνάρης Βορίδης

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανώλης Χνάρης με τον Υπουργό Εσωτερικών Μαυρουδή Βορίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο όπου συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τον Πρωτογενή τομέα της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού όπως κτηνιάτρων, γεωπόνων, με σκοπό την παραγωγικότερη λειτουργία του πρωτογενή τομέα. Επιπλέον, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας στο νησί το 2020 και η υλοποίηση του την φετινή χρονιά.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ελαιοκαλλιέργεια, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος αναμπέλωσης, την καταβολή ενισχύσεων που εκκρεμούν από τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί κηπευτικών το 2020, οι κτηνοτρόφοι, αλλά και οι μελισσοκόμοι. Τα παραπάνω, αποτελούν κυρίαρχα θέματα για τους παραγωγούς της Κρήτης όσο και για την οικονομία της λόγω και των συνεπειών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο κ. Χνάρης θα έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιέζουν να εξισωθεί διατροφικά το κρητικό ελαιόλαδο με τα αναψυκτικά!

Εξώδικο του Αστικού ΚΤΕΛ στον Δήμο Ηρακλείου

Μελέτη Κέιμπριτζ: Η μετάλλαξη του κορωνοϊού εξαπλώνεται 8 φορές πιο γρήγορα.