Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο ο άτυχος 49χρονος

τροχαιο Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών

Μεγάλος είναι ο πόνος που έχει προκαλέσει η ξαφνική απώλεια του 49χρονου Μανώλη Πασπαράκη ο οποίος λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Ο άτυχος Μανώλης, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, είχε βιώσει πως είναι να χάνεις αγαπημένο σου πρόσωπο σε τροχαίο καθώς πριν από μερικά χρόνια, ένας αδελφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο όταν ήταν φαντάρος.

Ο άτυχος Μανώλης
Ο άτυχος Μανώλης

Η κηδεία του άτυχου Μανώλη έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

(Στη φωτογραφία ένα από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 49χρονου)

Κρήτη

Ηράκλειο

Περιφέρεια Κρήτης: ΕΣΠΑ και έργα ανάπτυξης στη συνεδρίαση της ένωσης Περιφερειών

Περιφέρεια Κρήτης ΕΣΠΑ

Στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρη Σκάλκου και του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

Στη συνεδρίαση βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η πορεία του ΕΣΠΑ, η νέα προγραμματική περίοδος καθώς και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025. Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την χρηματοδότηση επιχειρηματικών δράσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση από την Περιφέρεια Κρήτης μετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης, η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η συντονίστρια RIS3Crete, Αν. Δ/ντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Χρυσή Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 - Δέκα ασθενοφόρα από την Περιφέρεια Κρήτης για το ΕΚΑΒ Ηρακλείου

Κρήτη: Σημαντικά ευρήματα για την παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Τρίτος κύκλος σεμιναρίων για προφύλαξη από τον κορωνοϊό στους εργαζομένους της Κρήτης