Κρήτη

Ηράκλειο

Έντεκα συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

συμβασιούχοι καθαριότητας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας αφού συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 12 Ιουλίου μετά  από πρόταση  του Δημάρχου  Ζαχαρία Καλογεράκη αποφάσισε ομόφωνα:
Την έγκριση της απασχόλησης έντεκα (11) συμβασιούχων στην καθαριότητα έως την  ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών  πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση και όχι πέρα της 31/03/2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017, του προσωπικού του οποίου προσλήφθηκε στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολουθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι 07/06/2017.
Μετά από τροποποίηση του Ο.Ε.Υ.  ζητά την πρόσληψη δεκαπέντε (15) μονίμων υπαλλήλων, δώδεκα (12) υπαλλήλων κατηγορίας Υ.Ε. εργάτες καθαριότητας,  δύο (2) χειριστών  μηχανημάτων  και ενός (1) οδηγού».

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Rapid test στις Γούρνες από τον ΕΟΔΥ

rapid test

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν την
Πέμπτη 04/03/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις Γούρνες Ηρακλείου.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο, παραπλεύρως Δημοτικού Καταστήματος Γουρνών είσοδος από την πύλη Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, από τις 10:00 έως τις 14:00, όπως απεικονίζεται στον χάρτη.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χερσονήσου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Ειδήσεις σήμερα 

Κρήτη - σχολεία: Ποια τμήματα παραμένουν κλειστά λόγω κορωνοϊού

Η Περιφέρεια στηρίζει τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Ιικό φορτίο σε λύματα περιοχών που ήταν "καθαρές"