Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου: Διαφώνησε και τα ... βρόντηξε ο Νίκος Αγγελάκης

Νίκος Αγγελάκης

Ζήτημα αξιοπρέπειας επικαλείται ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Αγγελάκης, ο οποίος γνωστοποίησε μέσω  email στον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό και τα μέλη της δημοτικής ομάδας της “Δύναμης Πολιτών”, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη.

Την εξέλιξη αυτή πυροδότησαν οι σημερινές ανακοινώσεις του δήμαρχου Βασίλη Λαμπρινού προς τα μέλη της δημοτικής του ομάδας, για αλλαγές στο αντιδημαρχιακό σχήμα, στις οποίες περιλαμβανόταν και η μετακίνηση του κ Αγγελάκη από την αντιδημαρχία Παιδείας στην προεδρία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελάκη, οι δυο τους κατ’ ιδίαν  είχαν συνεννοηθεί για την επικείμενη αλλαγή του χαρτοφυλακίου του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας, η τοποθέτηση του κ Αγγελάκη ενόχλησε τον κ Λαμπρινό, ο οποίος τον εγκάλεσε ζητώντας του να ζητήσει δημόσια συγγνώμη!

Αυτό το γεγονός ήταν που ... "απασφάλισε" τον κ Αγγελάκη, οδηγώντας τον στην οδό της ανεξαρτητοποίησης. 

Ο ανασχηματισμός

Στα του ανασχηματισμού που ανακοίνωσε ενδοπαραταξιακά ο κ Λαμπρινός, η Στέλλα Αρχοντάκη επιστρέφει στο δημοτικό σχήμα στη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, ενώ ο Μαρίνος Παττακός αναλαμβάνει ενισχυμένο ρόλο ως αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων. 

ΜΖ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: 

Ηράκλειο - Αυγενάκης: "Γυαλιά καρφιά" το γραφείο του Υφυπουργού (φώτο)

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων τον Ιανουάριο

Κρήτη: Βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου!

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Το πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών.

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κορωνοϊός: 62 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι Τούρκοι "απείλησαν" γαλλικό ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης