Κρήτη

Ηράκλειο

Διαδοχικές συναντήσεις Βαρδάκη σε ΕΦΚΑ Ηρακλείου και ΔΥΠΕ Κρήτης

vardakis_dype_120418b.jpg

Θέματα λειτουργίας του ΕΦΚΑ μισθωτών συζητήθηκαν στις διαδοχικές συναντήσεις του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, με την Διευθύντρια Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών ΕΦΚΑ Ηρακλείου και εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης.
Στις συναντήσεις τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την διεκπεραίωση των αιτήσεων συνταξιοδότησης που βρισκόταν σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως ενημερώθηκε ο κ. Βαρδάκης, η πλειοψηφία από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν έως 12/5/2016, περίπου το 70%, έχουν διεκπεραιωθεί.
Ο κ. Βαρδάκης αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα από το προσωπικό και την Διεύθυνση του Υποκαταστήματος, καθώς σε αγαστή συνεργασία με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ και σε συνδυασμό με την επαρκή κάλυψη ανθρώπινου δυναμικού, αναμένεται μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει διεκπεραιωθεί ο μεγαλύτερος όγκος συντάξεων που εκκρεμούν. 

vardakis_dype_120418.jpg

vardakis_dype_120418.jpg, by gpapadakis

Στη συνέχεια ο κ. Βαρδάκης πραγματοποίησε συνάντηση με την Υποδιοικήτρια ΔΥΠΕ Κρήτης κα Ελένη Γιακουμάκη και ενημερώθηκε για θέματα που σχετίζονται με την φροντίδα υγείας των πολιτών. 
Αναφορικά με την λειτουργία των ΤΟΜΥ, ξεκίνησε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί συμπολίτες μας η 3η ΤΟΜΥ Ηρακλείου στην Ούλωφ Πάλμε. Επιπλέον, αναφορικά με την λειτουργία της ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου, υπογράφηκε σήμερα η πρόσληψη και της 2ης Νοσηλεύτριας που θα στελεχώσει τις επόμενες ημέρες την Μονάδα.
Επιπλέον, η κα Γακουμάκη ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη ότι η ΔΥΠΕ Κρήτης βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης προτάσεων για την ίδρυση και λειτουργία 3 νέων Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων και 3 νέων Περιφερειακών Ιατρείων, μέσω του ΠΕΠ Κρήτης, ύψους 7 εκ. ευρώ. Ιδιαίτερα για την Π.Ε. Ηρακλείου, στην πρόταση περιλαμβάνεται η προμήθεια βιοϊατρικού εξοπλισμού για το ΠΑΓΝΗ και η δημιουργία νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Θραψανό και τη Ψαρή Φοράδα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER