Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΠΑΝΑΛ: Ελαιοκομιδή από την καλλιέργεια του δημοτικού αγροτεμαχίου του Καρτερού

δεπαναλ - μαζεμα ελιων

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ελαιοκομιδής από την καλλιέργεια του δημοτικού αγροτεμαχίου της περιοχής του Καρτερού, μια διαδικασία που διεκπεραιώθηκε στο σύνολό της από τη ΔΕΠΑΝΑΛ με απόλυτη επιτυχία και σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Στιγμιότυπο από την ελαιοκομιδή της ΔΕΠΑΝΑΛ
Στιγμιότυπο από την ελαιοκομιδή της ΔΕΠΑΝΑΛ

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, σε μια περίοδο που σύσσωμη η κοινωνία δοκιμάζεται από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, η ΔΕΠΑΝΑΛ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά της, συμβάλλοντας στο να βελτιωθεί, έστω και στο ελάχιστο, η καθημερινότητα των ευπαθών ομάδων στον Δήμο Ηρακλείου την εορταστική περίοδο. Αναδεικνύει όμως ταυτόχρονα το γεγονός ότι οι δυνατότητες προσφοράς της ΔΕΠΑΝΑΛ στο κοινωνικό σύνολο, δεν έχουν όρια και φραγμούς. Η Δημοτική εταιρεία αποτελεί ένα ισχυρό αναπτυξιακό όχημα για τον Δήμο μας, που απαντά ταχύτατα όπου κρίνεται αναγκαίο και τα οφέλη αυτών των παρεμβάσεων, τα εισπράττουν οι πολίτες.

Τα αποτελέσματα της ελαιοκομιδής
Τα αποτελέσματα της ελαιοκομιδής

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Λυραράκη, ιδιοκτήτη του ομώνυμου ελαιοτριβείου στο Σκαλάνι, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε τον σκοπό της ενέργειας κατά τη 2 η άλεση του ελαιοκάρπου, δεν κράτησε τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιώματα και να συγχαρώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου στη ΔΕΠΑΝΑΛ, για το άψογο αποτέλεσμα που μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο κατάφεραν.»

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη - καιρός: Η πρόγνωση για την εβδομάδα των Χριστουγέννων

Κρήτη: Το καφενείο ήταν ανοιχτό και σέρβιρε πελάτες

Κρήτη: Πυροβόλησαν και έκλεισαν σε σακούλα σκουπιδιών δύο κουτάβια

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία