Κρήτη

Ηράκλειο

Άγριο ξύλο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο - Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Ξύλο νυχτα

Σε προσαγωγές ατόμων προχώρησε με ταχύτατες διαδικασίες η Αστυνομία στο Ηράκλειο για ένα άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από μπαρ στην οδό Μάχης Κρήτης ανάμεσα σε δύο παρέες και που είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί η περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα ανδρών με καταγωγή από τη Βουλγαρία ενεπλάκησαν με μία παρέα Αλβανών για λόγους που ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου. 
Οι πληροφορίες που ήθελαν να έπεσαν και πυροβολισμοί, εξετάζονται προσεκτικά ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέοιο δεν φαίνεται. Δεν βρήκαμε κάλυκες, λέει στο ekriti.gr  αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που αναζήτησαν αμέσως εκείνους που συμμετείχαν στον καυγά, εντόπισαν στις Γούβες κάποια από τα άτομα που αποτελούσαν την παρέα των Βούλγαρων και στη συνέχεια τους οδήγησαν στην στυνομική Διεύθυνση προκειμένου να πουν τι ακριβώς έχει γίνει. 
 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων