Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε την πρόσβαση σε περιοχές στο βόρειο Ισραήλ

Πολεμος Ισραήλ
 clock 00:15 | 13/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε την πρόσβαση σε πολίτες σε περιοχές γύρω από ορισμένες πόλεις στο βόρειο Ισραήλ σήμερα αργά το απόγευμά του Σαββάτου.

Ο αποκλεισμός έγινε μετά από αξιολόγηση της καταστάσης ασφαλείας, καθώς πολλά μέρη έχουν εκκενωθεί λόγω ρουκετών και πυραύλων που εκτοξεύει η Χεζμπολάχ από τον Λίβανο.

Ο στρατός κήρυξε στρατιωτικές ζώνες τις περιοχές αυτές κατά μήκος των συνόρων με τον Λίβανο, που περιλαμβάνουν πλέον και τις περιοχές Ζεραϊτ, Σόμαρα, Στούλα, Νάτουα και Εμπέν Μενάχεμ.

 

Διαβάστε επίσης

Ιταλία: Πρόταση για αύξηση του φόρου διαμονής - Έως και 25 ευρώ ανά διανυκτέρευση το άτομο

ΗΠΑ: Η Boeing απολύει 17.000 εργαζόμενους, καθυστερεί το νέος της αεροσκάφος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis