Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα: Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

Νέα Χαλκηδόνα
 clock 09:36 | 24/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου μια 48χρονη από την Συρία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τους Αστυνομικούς να εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής ο 20χρονος γιος της τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε πως βρήκε νεκρή τη μητέρα του μέσα στο δωμάτιο της, στο υπόγειο διαμέρισμα που έμεναν επί της οδού Περικλέους.

Οι Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο αντίκρισαν τη σορό της 48χρονης σε ύπτια θέση, πάνω στο κρεβάτι ενώ από την εξέταση του χώρου διαπίστωσαν πως το σπίτι ήταν άνω-κάτω ενώ η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Image
Νέα Χαλκηδόνα

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό εκτιμά πώς ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται πιθανότατα σε στραγγαλισμό και ενδεχομένως το θύμα να πάλεψε με τον δολοφόνο της προτού καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα με τον οποίο η 48χρονη διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα αφότου είχε χωρίσει.

Image
Νέα Χαλκηδόνα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ στο Αμβούργο: 39χρονη μαχαίρωνε τυχαία επιβάτες σε σταθμό τρένου (βίντεο)

Με δασμούς 50% από την 1η Ιουνίου απειλεί την ΕΕ ο Ντόναλντ Τραμπ

Καταστροφικές πλημμύρες στην Αυστραλία: Πέντε νεκροί και χιλιάδες σπίτια κατεστραμμένα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis