Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ροζ σκάνδαλο σε ελληνικό νοσοκομείο - 34χρονη και 61χρονος ζουν τον παράνομο έρωτά τους

Image
Ροζ σκάνδαλο σε ελληνικό νοσοκομείο
 clock 16:32 | 23/12/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Πρωτοφανές ροζ σκάνδαλο έχει κάνει άνω κάτω ένα νοσοκομείο πόλης της κεντρικής Ελλάδας με πρωταγωνιστές δύο υπαλλήλους, οι οποίοι διατηρούσαν παράνομη ερωτική σχέση.

Οι ερωτικές περιπτύξεις της 34χρονης και του 61χρονου υπαλλήλου δεν έμειναν κρυφές ούτε από τους συναδέλφους τους ούτε όμως από τους συζύγους τους, οι οποίοι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κατάλαβαν τα όσα γίνονται και προχώρησαν σε διαζύγιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», η 34χρονη είναι παντρεμένη και μητέρα τριών μικρών παιδιών, ενώ οικογενειάρχης είναι και ο κατά 27 χρόνια μεγαλύτερός της, εραστής της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο 61χρονος προσέγγισε την 34χρονη, η οποία παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, ενέδωσε όταν διαπίστωσε πως ο εραστής της είχε περιουσία, την οποία και της υποσχόταν.

Το παράνομο ζευγάρι άρχισε να κλείνει ερωτικά ραντεβού, αλλά επειδή δεν ήθελαν να δώσουν αφορμή στους συναδέλφους τους, τα ραντεβού λάμβαναν χώρα σε πάρκα αλλά ακόμα και στα ασθενοφόρα του νοσοκομείου.

Με την πάροδο του χρόνου, το ζευγάρι αποκαλύφθηκε αρχικά στους συναδέλφους τους, οι οποίοι και ξεκίνησαν να συζητούν για εκείνους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση εξαπλώθηκε και πέραν των τοίχων του νοσοκομείου και εν τέλει έφτασε στα αυτιά των συζύγων τους.

Οι τελευταίοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τους συζύγους τους ενώ μάλιστα, ο 37χρονος άνδρας της γυναίκας πήρε την επιμέλεια και των τριών παιδιών τους.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis