Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του - Άφαντη η μητέρα

Image
55χρονος Περιστέρι
 clock 10:22 | 07/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Έναν ασύλληπτο εφιάλτη, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ζούσαν για περίπου πέντε χρόνια, δύο ανήλικα κορίτσια στο Περιστέρι, που έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2), οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που διαχειρίστηκαν την σοκαριστική υπόθεση, πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο δράστη, καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, τελεσθείσα από οικείο και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Μόλις 9 και 12 ετών. Αυτές ήταν οι ηλικίες των δύο ανήλικων αδερφών, όταν ξεκίνησε η φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα. Όταν και το μικρότερο κορίτσι ενηλικιώθηκε, τα δύο αδέρφια, κατήγγειλαν στις αρχές τον γολγοθά που είχαν περάσει και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα για την δράση του 55χρονου πατέρα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 55χρονος κατηγορούμενος, είναι βιολογικός πατέρας των δύο κοριτσιών (γεννημένες το 2005 στην Αθήνα και το 2002 στην Αθήνα). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιολογική μητέρα των δύο κοριτσιών, ήταν εδώ και χρόνια εξαφανισμένη και ο πατέρας με τις δύο κόρες, ζούσε με τη σύντροφο του, με την οποία είχε αποκτήσει και άλλα παιδιά. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2014 και συνεχίστηκε για απροσδιόριστο χρόνο μέχρι και το 2019.

Ο 55χρονος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, όσο η μητέρα τους έλειπε από το σπίτι. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντείνουν τις πιέσεις οι αγρότες – Ξεκινούν σήμερα νέες κινητοποιήσεις

Εξαφανίστηκε 15χρονη – Συναγερμός στις αρχές

Βασιλιάς Κάρολος: Δύο ξένοι Ουίλιαμ και Χάρι παρά το πρόβλημα υγείας του πατέρα τους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis