Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης: Πατέρας ασελγούσε στις δύο κόρες του ηλικίας 9 και 12 ετών

Image
ανήλικη
 clock 14:30 | 06/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Διπλό το σοκ σήμερα, καθώς αποκαλύφθηκαν δύο περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και οι δύο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Η μία αφορά έναν Φιλιππινέζο που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 6 ετών. Η δεύτερη αφορά σε έναν πατέρα που ασελγούσε σε βάρος των δύο παιδιών του, δύο ανήλικα κορίτσια στην Αττική.

Σοκ: Ασελγούσε σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών του

Πρόκειται για 55χρονο άνδρα που συνελήφθη χθες (5/2) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ο οποίος διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών του κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019 και ενώ οι κόρες του ήταν ανήλικες.

Οι διεστραμμένες πράξεις του λάμβαναν χώρα μέσα στο οικογενειακό σπίτι όταν έλειπε η μητέρα των κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ξεκίνησε η φρίκη η μία κόρη του ήταν 9 ετών και η άλλη 12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγρότες: Συνεδριάζουν για τις επόμενες κινήσεις τους - Μήνυμα Χατζηδάκη για διάλογο

Κατέληξε 28χρονος από στρεπτόκοκκο -Ήταν δυο μήνες άρρωστος

Κωνσταντινούπολη: Πυροβολισμοί έξω από το δικαστικό μέγαρο - Νεκροί οι δράστες (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis