Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Γεωργίας: «Με χτυπούσε - Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός την έφαγε», λέει η πρώην σύζυγος

Image
έγκυος εξαφάνιση θεσσαλονίκη
 clock 13:31 | 09/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του συντρόφου και δράστη της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, έκανε λόγο για χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην ίδια και για ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει στα επτά χρόνια που ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλει και μήνυση εναντίον του.

«Θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου», απειλούσε ο 39χρονος την πρώην σύζυγό του

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου τόνισε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τον αν ήταν βίαιος ο φερόμενος δολοφόνος της 41χρονης: «Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια, καθώς τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από τη ζωή μου αλλά αυτός απειλούσε, "θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου" μου έλεγε. Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από τη ζήλια του».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει, η πρώην σύζυγός του επισήμανε: «Ναι, ήξερα ότι θα κάνει κακό. Και τα παιδιά ήξεραν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε δύο παιδιά με τον 39χρονο, ο μεγάλος είναι 12 ετών και η μικρή στα 9. Με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά».

«Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την "έφαγε"»

Για το πώς πήραν διαζύγιο και τις επόμενες σχέσεις του φερόμενου δράστη η γυναίκα τόνισε: «Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να "φάει" λεφτά. Να πιάσει την "καλή". Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου».

Για το πώς ήταν ο 39χρονος με το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον η πρώην σύζυγός του ανέφερε: «Έμαθα ότι είχε ξυλοκοπήσει την αδελφή του, αλλά γενικά δεν γνώριζα πώς συμπεριφερόταν στους φίλους του ή σε άλλα μέλη της οικογενείας του».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε σχετικά με την εξαφάνιση -αρχικά- της 41χρονης: «Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την "έφαγε"… δεν υπολογίζει τίποτα. Με τη Γεωργία ήταν μαζί δύο χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της 41χρονης».

Δείτε τι είπε η πρώην σύζυγος του 39χρονου στη Θεσσαλονίκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλληλοκατηγορούνται ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του - Την έσφαξαν με κουζινομάχαιρο στο λαιμό

Μητσοτάκης: «Νέα μέτρα κατά της ακρίβειας - Κλείσιμο κάθε δυνατότητας στην παρανομία» (βίντεο)

Συγκλονίζει η παρουσιάστρια του CNN που διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis